Om Vibe IT

Vibe IT är ett drift- och hostingföretag i Malmö som erbjuder tekniska lösningar till små och medelstora företag till en attraktiv kostnadsnivå som är unikt anpassad till varje kund. Med stort fokus på tillgänglighet, driftsäkerhet och personligt engagemang utför vi ett exceptionellt samarbete med våra kunder, och hjälper dem med deras dagliga IT-användning.

Hos oss kan du hitta en kundanpassad driftlösning efter behoven i er verksamhet.

Medarbetare


Roger Gustafsson
      

Roger är en systemtekniker med över 20 års branscherfarenhet.

Han har erfarenhet av både mjukvara och hårdvaruinstallationer, Auto CAD support, Service Desk uppdrag, nätverksinstallationer, klientinstallationer samt diverse komplexa IT-tekniska lösningar.  

Roger tillbringar mycket av sin fritid ute i naturen tillsamman med sin flickvän och deras hund. En del av tiden går även till flugfiske och modellflyg som också är ett stort intresse. Roger är även biograftekniker och en kung på dansgolvet.

 


Sonja Perkovic
      

Sonja är försäljningschef med 20 års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och företagsutveckling. Hon har tidigare arbetat som distriktschef på Modulenthus och drivit egen agentur inom medicinteknik och kosmetik. Idag kommer hon till IT-branschen med stor erfarenhet av försäljning, företagsutveckling och marknadsföring inom den privata och offentliga sektorn.

Sonja är en kreativ och intuitiv person som ser lösningar istället för problem. Hon hjälper företag med marknad och företagsutveckling. Vill man synas och finnas på nätet ska man kontakta henne. Hon tillför ofta ”utanför boxen” idéer och blir en naturlig del av företaget hon arbetar tillsammans med.

Sonja bor på landet med sin man och deras 2 barn. Fritid=barntid som kombineras med långpromenader på den skånska slätten. På helgerna provar hon gärna nya viner i goda vänners sällskap.


Rickard Boman
      

Rickard är IT-konsult med över 16 års erfarenhet av IT-drift, servrar, nätverk, backup, IT-säkerhet, molntjänster, nätverksskrivare, installation och konfiguration av hård- och mjukvara, samt klient-support.

Rickard har tidigare arbetat på Barsebäcks Kärnkraftverk, Malmö Stad, Teknikmejeriet (ISP) och Datacenter.  

Rickard tycker om att styrketräna och har ett stort HiFi-intresse. Han tittar gärna på film och TV-serier när tillfälle ges.

 


Marco Tamas
      

Marco är IT-konsult med över 10 års erfarenhet av IT-teknik.

Han har erfarenhet av mjuk och hårdvaruinstallationer, support, nätverk, webbportaler, SharePoint samt diverse IT-tekniska lösningar.

Marco är nygift och bosatt i Malmö älskar att resa och träna samt tillbringa tid med sin fru.
 
Robert Putica
         

Robert är projektledare med över 14 års erfarenhet av digitala medier. Han har ett förflutet som IT-konsult, teknisk projektledare och egen företagare. Han arbetar i dag främst med projektledning inriktad på Internet och webbstrategi.

Robert har stor erfarenhet av webbhosting och internationell domänhantering och har jobbat med såväl små som stora organisationer med skydd av deras varumärke på Internet. Han har jobbat med kunder som till exempel, Nasdaq OMX, Svensk Energi, Preem Petroleum och Malmö Stad.  

Kundfokuserad, engagerad och med  lång erfarenhet hjälper han sina kunder forma detaljerna till en helhet. Hemma i Gessie Villastad bor Robert med sina 2 barn och fru. Konsumerar stora mängder film när tillfälle ges och frilansar som hobby DJ.