Aktuellt

Vibe IT levererar driftsäkra backuplösningar från Veeam.

Under de senaste åren har Veeam befäst sin position som ledande leverantör av backup- och återställningslösningar för virtuella, fysiska och molnbaserade miljöer.

Vibe IT är certifierad Veeam ProPartner, Service Provider och Reseller.

Vi erbjuder en enkel, driftsäker offsite-backup och en snabb återställning från den största leverantören på området i världen. Lösningen är unik, den kompletterar väl våra IT -drifts lösningar och uppskattas högt av våra kunder.

Vibe IT välkomnar Amra Huseinovic!

Vi förstärker vår servicedesk avdelning med en fantastisk IT-tjej!

Amra är utbildad nätverkstekniker och har över 10 års erfarenhet av IT-support och drift. Amra har tidigare arbetat på bland annat Evry, Tieto och Elits. Vi är glada att hon hittat oss, tack vare våra flitiga vänners delande av vårt inlägg. TACK!

Vår verksamhet växer med stadigt flöde av nya kunder och utvecklande projekt. Vi är tacksamma till förstärkningen vi fått för att kunna fortsätta leverera våra högklassiga tjänster.

IT-konsult sökes! Jättetrevliga medarbetare finnes!

Vi söker en IT-konsult med hög social kompetens som verkligen brinner för yrket. Du ska kunna designa, testa, installera, implementera, övervaka och felsöka IT-infrastrukturer. Vi arbetar i blandade miljöer med både PC/MAC/Linux. Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Egenskaper som lyhördhet, noggrannhet och servicekänsla är också viktiga ingredienser, då vi arbetar nära våra kunder och användare.

Vibe IT välkomnar Trolleholms Gods!

Till vår ständigt växande skara nöjda kunder välkomnar vi Trolleholms Gods, ett företag som bedriver ett modernt jord- och skogsbruk på historisk mark.

Godset är beläget i ett omväxlande moränlandskap med starkt varierande odlingsegenskaper. I väst dominerar stora odlingsfält och i öst breder skogen ut sig. De arbetar målinriktat för att de kultur- och naturhistoriska värdena i landskapet ska bevaras och utvecklas.

Office 365 Silver Partner

Vi har under många år erbjudit molntjänster från olika leverantörer och nu erbjuder vi även Office 365 från Microsoft. På bara 3 månader har vi gått från Microsoft Network Partner till Microsoft Silver Partner, tack vare alla våra nöjda kunder. Detta innebär att vi nu erbjuder ännu fler tjänster från Microsoft och kan hjälpa våra kunder hitta den rätta lösningen utifrån deras behov.

Vibe IT välkomnar Palmkvist Måleri AB!

Vi har fått förtroende att leverera våra kvalitets tjänster till Palmkvist Måleri, ett välrenommerat företag i Malmö.

De erbjuder helhetslösningar och utför alla typer av målningsarbeten, fönsterrenoveringar och löpande underhållsservice men genom ett kompetent nätverk inom snickeri, vvs, el, plattsättning, takläggning med mera.

Vibe IT kommer att ansvara för hela IT-driften, men även för klienthantering, IT support, hosting och migrering av e-post till Office365.

I uppdraget ingår bland annat.

Pages